Gällande er domän

DNS-hantering & e-postleverantör

Kunduppgifter

E-posthantering

Kvarstå med e-posthanteringen hos bef. leverantör.Önskar inte e-post under domännamnet.Skapa/flytta e-posthanteringen till CMS (ange e-postadresser nedan)

Administrationsuppgifter för domän

Adress till kontrollpanel:

Användar-/Kontonamn:

Lösenord:

Önskar lösa ompekningen på egen hand utifrån instruktioner och lämnar därför inte ut administrationsuppgifterna.

Vid frågor kring domänhantering skickar ni ett mail till doman@connectedcms.se
Glöm inte att uppge ert kundnummer och domännamn i ämnesraden.

Domännamn

Kontrollera att korrekt domännamn är angivet och att stavningen är korrekt.

Skapa/flytta e-posthanteringen till CMS

Om ni väljer att ”skapa/flytta e-posthanteringen till CMS”, behöver vi veta vad era e-postkonton skall heta innan @-tecknet för att kunna skapa dessa konton här. Skriv då exempelvis info@, adam@, eva@ osv. för de e-postadresser ni önskar. Det är viktigt att ni inte glömmer någon e-postadress, så kontrollera noggrant att alla kommer med. Observera att detta inte gäller din privata e-post, t.ex.@telia.com, @comhem.com eller @hotmail.com.

Kvarstå med e-posthanteringen hos bef. leverantör

Om ni väljer ”kvarstå” kommer all e-post som slutar på @din-domän.com fortsätta hanteras av er nuvarande leverantör. Ni behöver då inte göra några förändringar av inställningarna eller era rutiner för läsa av er e-post.

OBS! Om ni väljer detta alternativ, inte kan säga upp e-posttjänsterna hos er leverantör av e-post.

Administration av domän

I de flesta fall administreras domännamn i en kontrollpanel hos det företag där domänen registrerades. Vi hjälper er gärna att genomföra ompekningen, men behöver då få tillgång till era inloggningsuppgifter. Om ni kryssar i alternativet att ni själva önskar göra ompekningen kommer vi sända ut uppgifter till er om var domännamnet skall pekas.