E-postguide iPhone/iPad

1. Öppna Inställningar på enheten och scrolla ner till E-post, kontakter, kalendrar

iphone-mail-1

2. Välj att lägga till ett konto av typen Annat.

iphone-mail-2

3. Välj Lägg till e-postkonto.

iphone-mail-3

4. Ange ditt namn, e-postadress och lösenord från värdebeviset.

iphone-mail-4

5. Se till att IMAP är valt, ställ sedan in inställningarna för inkommande- och utgående e-post enligt värdebeviset.
Enheten kommer automatiskt att ställa in SSL-anslutning och portar som står på värdebeviset.

iphone-mail-5

6. Klicka ur Anteckningar och välj endast E-post, klicka på Spara.

iphone-mail-6

7. Klicka på e-postkontot i listan över dina konton (Startsidan för ”E-post, kontakter, kalendrar”). Klicka på Avancerat.

iphone-mail-7

8. Klicka i Använd SSL och fyll i Serverport 993. Nu är din e-post klar att användas!

iphone-mail-8