E-postguide iPhone/iPad

1. Öppna Inställningar på enheten och scrolla ner till E-post.

APPLE_IPHONE_01

2. Klicka dig vidare till konton.

APPLE_IPHONE_02

3. Klicka dig vidare till lägg till konto.

APPLE_IPHONE_03

4. Välj att lägga till ett konto av typen Annat.

APPLE_IPHONE_04

5. Välj Lägg till e-postkonto.

APPLE_IPHONE_05

6. Ange ditt namne-postadress och lösenord från värdebeviset.

APPLE_IPHONE_06

7. Se till att IMAP är valt, ställ sedan in inställningarna för inkommande- och utgående e-post enligt värdebeviset.
Enheten kommer automatiskt att ställa in SSL-anslutning och portar som står på värdebeviset.

APPLE_IPHONE_07

8. Klicka ur Anteckningar och välj endast E-post, klicka på Spara.

APPLE_IPHONE_08

9. Klicka på e-postkontot i listan över dina konton (Startsidan för ”E-post”). Klicka sedan på Avancerat.

APPLE_IPHONE_12

10. Klicka i Använd SSL och fyll i Serverport 993. Nu är din e-post klar att användas!

APPLE_IPHONE_13

11. Klicka på e-postkontot i listan över dina konton (Startsidan för ”E-post”). Klicka på SMTP. Kontrollera så att inställningarna stämmer.

APPLE_IPHONE_09

12. Klicka på primär server smtp.cms.se.

APPLE_IPHONE_10

13. Kontrollera så att inställningarna stämmer.

APPLE_IPHONE_11