Webbyrån Connected CMS

”Webbyrån som alltid ska vara först inom framtidens webbutveckling”

Connected CMS - Först med Facebook & mobilanpassning av hemsidor

Connected CMS är en prestandafokuserad webbyrå från Borås. Vår vision är att alltid vara först med att utveckla ny teknik inom webben för våra kunder.

Vi älskar att se din verksamhet växa. Connected CMS utvecklar hemsidor och webbshoppar, skapar AdWords– och SEO-kampanjer så att de syns på sökmotorerna och erbjuder andra innovativa kommunikationstjänster så som Connected SMS.

Vi erbjuder helhetslösningar. Därför utvecklar vi våra kunders hemsidor och webbshoppar i WordPress så att de snabbt och enkelt kan administrera sitt webbinnehåll och därigenom fokusera mer tid på sina egna verksamheter.

Vår webbyrå består av cirka 30 personer med bakgrund inom webbutveckling och e-handel med spetskompetens inom front- och backend-utveckling, sökmotoroptimering samt försäljning, marknadsföring och kommunikation.

Vi har kontor i Göteborg och Borås. Kom gärna förbi på något av våra kontor så bjuder vi på kaffe och diskuterar hur vi tillsammans kan få ditt företag att växa genom en digital närvaro på dina villkor.

Några av oss som jobbar här

 • Ömer Muameleci, CCO

  Ömer Muameleci

  CCO

 • Jimmy Sjunfors, CTO

  Jimmy Sjunfors

  CTO

 • Jacob Hafström, HR & Administration

  Jacob Hafström

  HR & Administration

 • Kundtjänst

  Kundtjänst

  031-360 97 00


Välgörenhetsorganisation eller ideell förening?

Vi tror att genom att hjälpa andra så växer man både som person och företag. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dom som verkligen behöver det. Därför tar vi oss an, i mån av tid, uppdrag där vi erbjuder våra tjänster pro bono för välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar med begränsad ekonomi.

Är du inblandade i en organisation eller en förening som är i behov av någon av våra tjänster, hör av er till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Vårt kontor på Viaredsvägen 32 i Borås


.

Postadress
Box 991
501 10 Borås

Besöksadress
Viaredsvägen 32
504 64 Borås

031-360 97 00
info@connectedcms.se