Kundcase

Ett urval av våra kunder

Bogstedt Bil - Bilförsäljare i Limmared

Bogstedt Bil
Bilförsäljare i Limmared

Vi har arbetat med Connected CMS sedan 2011. De har under åren hjälpt oss att se till att hemsidan är aktuell, både gällande det tekniska och i sitt innehåll. Att låta Connected CMS sköta hemsidan är en bekymmersfri lösning för oss. Väldigt nöjda med servicen.

Tomas Bogstedt,
Bogstedt Bil AB

Eest Sushi i Borås

EEST
Sushi & Restaurang i Borås

Allt har fungerat utmärkt sedan start tills idag. Fantastiskt bra bemötande och support vid hjälp. Modern och enkel hemsida precis som vi vill har den.

Jason Shek,
EEST

FB Cargo AB - Transportfirma i Borås

FB Cargo AB
Bud och fraktfirma i Borås

Vi vill tacka Connected CMS för att de hört oss och skapat en sida som speglar oss. Enkelt, professionellt och framförallt fungerande. De finns alltid där vid minsta behov av hjälp.

Christoffer Chindeh,
FB Cargo AB

Palma Sport & Tennis Club

Palma Sport & Tennis Club
Spor- & tennisanläggning på Mallorca

Snabb och bra service, anpassad till kundens speciella önskemål. Vi har flera hemsidor skapade av CMS och är väldigt nöjda med slutresultatet.

Mija,
Portixol Group

Seventynine, Andreas Desai

Seventynine
Konsultbolag

Gänget på Connected CMS är välkomnande, kompetenta, flexibla, engagerade och kostnadseffektiva. Perfekta som utvecklings- och underhållspartner för små och medelstora företag som behöver en slagkraftig webb.

Andreas Desai,
Seventynine

Vinci

Vinci
Restaurang & Bar i Borås

Vi stormtrivs med vår webbsida! Connected CMS har lyckats ta med sig känslan från vår restaurang och förmedla den vidare genom webbplatsen. Det går lätt och smidigt att hitta information som är viktig för våra kunder. Personligt bemötande och snabb hjälp oavsett om det gäller hemsidan eller mailen.

Carl Johan Gerlam,
Vinci