Responsiv webbplats, e-handel & tillägg för hemsidan

Effektivisera ditt arbete med Connected CMS

Det ska vara enkelt att underhålla företagets hemsida. Med en hemsida byggd i CMS-Multi arbetar ni smidigt och snabbt med eller utan förkunskaper av webben. Spara tid – Välj CMS-Multi.

Vårt egenutvecklade verktyg CMS-Multi integrerar din hemsida på Facebook. Alla nya webbdesigner är responsiva och det gör att din webbplats syns på bästa möjliga sätt i alla enheter. Denna responsiva approach skapar även möjligheten att ändra och skapa nytt innehåll för webben oavsett var du är och vilken enhet du än använder – mobil, surfplatta eller dator. Uppdatera din webbplats on-the-fly – administrationspanelen är också responsiv.

Genom avtalet med oss har du också tillgång till teknisk support där Connected CMS kan guida eller utföra önskade ändringar på din hemsida. Maila, ring eller använd vårt supportformulär så får du hjälpt snabbt, smidigt och enkelt.

Beställ hemsida

Hemsida

Vi använder oss av en enkel filosofi när vi utvecklar hemsidor: Att kombinera ett intresseväckande grafiskt uttryck med en användarvänlig design som vi tror är nyckeln till framgång. Med CMS-Multi uppdaterar ni hemsidan genom valfri enhet (mobil, surfplatta, dator) och detta reflekteras i samtliga enheter och på Facebook-sidan.

Beställ hemsida med SSL

Att köpa hemsida är en framtidsinvestering

Oavsett om ert företag redan har hemsida eller funderar på att skapa en ny, finns vi med som rådgivare hela vägen.

Under årens lopp har Connected CMS bistått både stora företag och nystartade företag med företagshemsidor inom alla tänkbara branscher.

Att köpa en hemsida som är användarvänlig och visuellt attraktiv har ett brett spektrum av fördelar och funktioner. Bland det vanligaste inkluderar det bl.a.:

 • Presentation av verksamheten – visa vilka ni är
 • Alltid tillgänglig för kontakt – öka kundlojaliteten
 • Bli hittad – en stark konkurrensfördel

Pris

CMS-Multi 12 mån

 • CMS Multi med anpassning för Facebook & smartphone
 • Hosting (1 Gigabyte serverutrymme)
 • Upp till 10 st e-mailadresser
 • Säkerhetskopiering
 • Fria uppdateringar
 • Grundläggande sökmotor optimering
 • Support
 • Produktionskostnad: 7 995 kr
 • Månadskostnad: 595 kr

Beställ CMS-Multi 12 mån

* Priset gäller vårt standardpaket, för tillägg till din produktion vänligen kontakta oss 031-360 97 00.

Mobilanpassning

Genom vår mobilanpassning ges ni möjligheten att nå ut till fler potentiella kunder och därmed lyckas med er mobila marknadsföring. I vår tjänst uppdaterar ni på ett enkelt sätt er mobila hemsida samtidigt som hemsidan uppdateras på webben.

Mer information

En hemsida för alla skärmar och enheter

Förutom att ha en välutformad hemsida är det idag minst lika viktigt att man har en optimal närvaro på mobila enheter. På bara några år har vårt internetanvändandet förändrats radikalt från det stationära datorsurfandet till att idag ske till hela 50% på mobila enheter. Mobilanpassning är därför inte längre att betraktas som en valmöjlighet för företag –  snarare en nödvändig investering för framtiden.

Våra kunder har valet att välja mellan mobilanpassning ska styras efter skärmstorlek och skärmupplösning (s.k. responsiv design) eller en lösning som anpassar hemsidan beroende på vilken typ av teknisk enhet besökaren använder (s.k. mobil hemsida). Du bestämmer!

Adwords

Annonsera på Google med Adwords. Vi skapar skräddarsydda Adwords-kampanjer direkt på Google Sök eller i Googles Displaynätverk. Våra e-handelskunder kan även beställa remarketing.

Pris

Kunden söker efter dig – Söknätverket

En potentiell kund söker efter dig i jakt på en produkt som du kan erbjuda. Personen ser din produktannons högt upp på Google och klickar. På så sätt får du rätt trafik till din hemsida och får betydligt större chans för ett sälj.

Dessutom betalar du ingenting per visad annons. Du betalar endast ett par kronor när personen klickar på annonsen och vidaredirigeras till din hemsida. Du bestämmer budget.

Sökmotoroptimering, vad är det och hur går det till?

Pris

Startavgift: 1 995:-
Månadskostnad: 1 000:-

* Priset gäller vårt standardpaket, för tillägg till din produktion vänligen kontakta oss 031-360 97 00.