Jobba hos oss – sälj, utvecklas & bli framgångsrik

Är du vår nya toppsäljare? Vi söker fler Account Managers till Göteborg, Kungsbacka, Borås och Borlänge.

jobba-hos-oss

På Connected CMS arbetar vi för att förenkla den digitala närvaron för företagare i Sverige där vi arbetar med E-handel, SEO, Google-produkter och den digitala profileringen. Våra kunder gillar det skarpt.

Faktum är att de gillar det så pass mycket att vi nu måste utöka vår säljstyrka då vi växer på den svenska marknaden. För att bibehålla vårt goda rykte söker vi nu ambitiösa och drivna individer för att ta sig an rollen som Account Manager för vårt Inside Sales Team på huvudkontoret i Göteborg.

Som Account Manager på Connected CMS kommer dina huvuduppgifter att bestå utav att kontakta svenska företagare via telefon för att erbjuda Connected CMS tjänster. Även fysiska besök kan vara aktuellt. Vårt högt presterande team har specialiserat sig på små och medelstora företag för den svenska marknaden där vårt varumärke utmärker sig extra starkt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från att ta in nya kunder men också att bibehålla relationen med våra befintliga kunder i form av uppförsäljning och relationsbyggande försäljning. Connected CMS sätter hög fokus på att bygga verksamheten på ett kvalitativt vis där vi alltid analyserar och sätter våra kunders behov i främsta ledet.

Vem är du? För att bli riktigt framgångsrik i denna roll tror vi att du kommer att ha följande egenskaper!

  • Tagit de första stegen i karriären och att du har en eller ett par års erfarenhet av försäljning.
  • Bidrar med en hög energinivå och blir triggad utav att göra affärer.
  • Jagar målen som är uppsatta för dig och ditt team.
  • Erhåller en klar hunting-profil.
  • Talar flytande svenska samt kan föra dig på engelska.

Läser du fortfarande? Bra, för här kommer de goda nyheterna av jobbannonsen: Vi är en säljorienterad organisation, och du kommer att bära en viktig nyckel i vår expansionsfas där vi tillsammans tar bolaget till nästa nivå. Vår provisionsmodell består av en fast samt en rörlig provisionsbaserad del. Även andra belöningar och förmåner tilldelas dig som deltar och bidrar i säljtävlingar.

Låter det bra? Isåfall så kan vi knappt vänta att se ditt CV och få träffa dig.
För ansökan eller övriga frågor vill vi be dig kontakta oss på,

Vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt då intervjuer sker på löpande basis.

Vårt kontor i Göteborg ligger på Södra Gubberogatan 20


.

Connected CMS Göteborg
Södra Gubberogatan 20
416 63 Göteborg

031-360 97 00
info@connectedcms.se

Postadress
Box 2020
403 11 Göteborg