Köpa hemsida – CMS-Multi hjälper ert företag att synas

CMS-Multi, en komplett webbplats för företaget

Att köpa en hemsida av Connected CMS ger er en professionell och komplett webbplats för de vanligaste enheterna: mobil, stationär dator, laptop och surfplatta

Connected CMS har sedan 2011 bistått både stora företag och nystartade företag med företagshemsidor inom alla tänkbara branscher. Idag har vi över 3000 kunder. Vi har byggt hemsidor för restauranger, skapat hemsidor till byggföretag och till och med hjälpt rikstäckande föreningar samt koncerner med verksamhet i hela Skandinavien. Några funktioner och fördelar våra kunder uppskattar med just vårt koncept är bland annat:

  • Uppdatera hemsidan med er egen inloggning – eller kontakta supporten kostnadsfritt.
  • Syns när era kunder är på språng – er hemsida anpassas för smartphones.
  • Inte tid att hålla på med sociala medier? – hemsidan integreras på Facebook
  • Bli hittad på Google. Förse oss med information om de tjänster ni vill bli hittade på. Vi strukturerar innehållet ni tillhandahar oss så att ni får en chans att synas lokalt. Mer om sökmotoroptimering.

Att köpa hemsida av oss ger er en professionell och komplett webbplats för de vanligaste enheterna (mobil, stationär dator, laptop och surfplatta) med de viktigaste funktionerna: uppdatera var som helst, när som helst med den enhet du själv föredrar och använder. CMS-Multi är nämligen utvecklat på CMS-verktyget WordPress. Vi ger er även support då ni behöver assistans.

Grafisk profil & design – behöver ni en ny eller är ni nöjda?

Hemsidans utseende och känsla har en stor påverkan på hur användaren uppfattar ert företag. Våra projektledare och webbdesigners hjälper er att skapa en hemsidedesign som återspeglar verksamheten och visar er från den bästa möjliga sidan. Har ni redan en grafisk profil som ni är nöjda med och vill behålla utgår vi från den när vi skapar webbplatsen ni beställt hos oss.

Om ni har en färdig idé om hur er nya hemsida ska se ut – eller om ni hellre överlämnar den kreativa processen till oss – så kontaktar våra projektledare er och planerar projektet med er på era villkor. Från idé, planering och utformning till färdig hemsida; vi hjälper er när ni vill skapa en ny hemsida eller när ni vill förbättra er befintliga.

Användarvänlighet för er och för webbplatsbesökaren

kopahemsida4

Webbdesign handlar idag om att på bästa sätt göra webbplatsen överskådlig och lättnavigerad för dem som besöker hemsidan. Vi hjälper er gärna att komma med förslag på struktur och hur man kan lyfta fram ert budskap på ett smidigt och enkelt sätt. Genom en användarvänlig design kommer ni att kunna få glada och återkommande besökare och kunder när ni köpt hemsidan.

Vårt mål är att hjälpa er så att alla dessa pusselbitar hamnar på plats, men även se till så att ni kan hantera hemsidan själva genom administrationspanelen. Har ni arbetat med WordPress tidigare kommer CMS-Multi att vara rätt alternativ för er.

E-post och domänhantering

När ni väljer att köpa hemsida ingår även support för domän och e-posthantering. Tio e-postadresser ingår helt kostnadsfritt vid köp av hemsidan. Vill ni tilldela personliga e-postadresser till era anställda eller kanske en särskild avdelning – försäljning, ekonomi & ledning – skickar ni de önskade e-postadresserna till oss via sidan gällande er domän, e-post och DNS-hantering.

Sökordsoptimering

Sökmotoroptimering syftar på att förbättra företagets synlighet på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Vid beställning av hemsida uppger ni tre av era viktigaste sökord/tjänster med tillhörande information som ni vill synas med. Er hemsidas sökordsrelevans för olika sökord kommer placera er webbplats i de organiska söklistorna vid sökningar som relaterar till er verksamhet om innehållet finns på er hemsida.

Se sökmotorerna som en ett bibliotek för hemsidor och er hemsida som en av dessa: finns innehållet på er webbplats om den tjänsten ni vill förmedla och synas på? Bra; Är informationen unik och värdefull för besökaren? Jättebra; Har ni följt riktlinjerna för att er hemsida ska få en bra rank och indexeras rättvist på Google? Utmärkt! Skulle inte fallet vara så, då hjälper vi er
ansluta hemsidan till Google för att ni ska kunna förbättra er webbplats på era sökord.

Kontakta oss eller så kontaktar vi dig

Välkommen som kund hos Connected CMS! Har ni några frågor kan ni ringa, lämna ert nummer och bli uppringd, eller besöka något av våra lokala kontor.

Connected CMS tillhandahåller även utökade sökmotoroptimeringstjänster för befintliga kunder.

Fyll i ditt telefonnummer nedan så berättar vi mer!