Teknisk support – Vad behöver du hjälp med?

Flat design modern vector illustration concept for customer and technical support

Att köpa en hemsida från Connected CMS betyder service hela vägen.

När din hemsida som du köpt av oss är färdigproducerad så sköter vi givetvis om den så länge du är kund hos oss. Supporttjänsten som du får när du köper en hemsida kallar vi Teknisk support. Supporten gäller såklart för alla våra tjänster, så om du inte har köpt en hemsida utan har t.ex. en Adwords-tjänst eller Connected SMS-tjänst så får du support i dem. Vi vill ha nöjda kunder och strävar alltid efter att ge dig så bra service som möjligt, vi nås på antingen telefon eller mail. Vad exakt gör vi som sitter på teknisk support då? Massor! Allt från domänregistreringar till grafisk formgivning. Ett varierande arbete med andra ord. Idag bjuder vi på en inblick i vad vi på supportavdelningen tar oss an under en vanlig typisk arbetsdag:

 

Uppdateringar av hemsidor och e-handlar
Det här är vårt mest förekommande supportärende. Vi håller helt enkelt era webbsidor uppdaterade med texter, bilder, innehåll. Vi gör mindre layoutkorrigeringar, kanske vill du ha lite julstämning på din webbplats under december? Det fixar vi! Behöver ni hjälp att skapa nya undersidor, bildspel eller liknande så gör vi även det.kopahemsida3

Guidning i WordPress
Våra hemsidor byggs i WordPress med egna tillägg, ett användarvänligt och bra system, så kallat CMS (Content Management System), för väl nybörjaren som den mer avancerade användaren. Känner du att du själv vill kunna gå in och ändra saker? Vi guidar dagligen kunder som ringer in och undrar hur de lägger till bilder, ändrar texter med mera, välkommen att lyfta luren du med! Om du vill läsa själv och lära dig själv mer om WordPress administrationspanel så kolla in vår bloggserie ”CMS lär dig WordPress”. Det är vår WordPresskola där vi lär dig grunderna i WordPress olika funktioner, vi uppdaterar kontinuerligt med nya lektioner.

Rådgivning och guidning i Adwords
Våra Googleexperter på teknisk support hjälper dig med alla dina Adwordsfrågor. Vi guidar dig i Adwordspanelen om du själv vill gå in och kolla hur din annons har gått. Eller vill du bara ha muntlig information om hur det går så tittar vi och meddelar dig. En tid efter att din Adwordsannons har legat ute så kan vi se tydlig statistik över hur det har gått och då kommer vi med rekommendationer hur din annons kan bli ännu bättre. T.ex. om vi märker att några sökord bör omformuleras för att få bättre räckvidd eller om vi hittat fler nya sökord som vi tror kommer vara lönsamma för din annons. Och självklart om du själv har sökord du vill lägga till och andra synpunkter angående din annons så hjälper vi dig.

Rådgivning och guidning i Sociala medierkopahemsida4
Att som företag finnas på sociala medier idag är en självklarhet. Sociala medier är en stark plattform för att skapa varumärkeskännedom, bibehålla kundlojalitet och ha en tvåvägskommunikation med sina kunder. Facebook är idag det största sociala mediet där den bredaste målgruppen finns så att ha en Facebooksida är något vi starkt rekommenderar. Vi hjälper dig att skapa en Facebooksida för ditt företag och guidar dig hur du blir administratör för sidan, hur du gör uppdateringar med mera. Vi kan också lägga till en så kallad Facebookwidget på din webbplats, då kommer alla uppdateringar du gör på Facebook att synas där med. Som ett smart nyhetsflöde att ha till exempel under en sida kallad ”aktuellt” eller ”senaste nytt”. Widgeten visar din Facebooksida så detta kan även uppmuntra dina kunder och potentiella kunder att gå in och ”gilla” ditt företag på Facebook.

Grafisk formgivning
En bild säger mer än tusen ord. Vill du ha t.ex. en banner, ett kampanjerbjudande eller reaskyltning på din webbplats? Eller en ny header till din Facebooksida? Efter dina önskemål skapar vi grafiska element som sticker ut och fångar dina besökares uppmärksamhet.

Skapa mailboxar
Att köpa en hemsida hos oss innebär att du även får mailboxar kopplat till ditt domännamn, t.ex. info@varbergbygg.se, camilla@varbergbygg.se etc. Dessa skapar vi till dig i vårt e-posthanteringssystem.

Installation av e-postmail3
När du köpt en hemsida hos oss så kan du logga in med dina tillhörande mailboxar på vår webbmail. Vill du enkelt kunna nå din inkorg och få notifikationer när du får nya e-postmeddelanden så rekommenderar vi även att använda en mailklient, ett mailprogram som du har i datorn. Vi rekommenderar klienten Thunderbird som är lätt och användarvänlig, det finns gratis att ladda ner. Om du vill ha hjälp med installationen och e-postinställningarna som ska göras så guidar vi dig gärna via telefon eller teamviewer. Vi har även guider i e-postinstallation på vår supportsida.

Domänregistrering
Har du köpt en hemsida hos oss så hjälper vi dig med att registrera önskade domännamn (adress till din hemsida) och ser till så att domänen/domänerna pekar (”går till”) till din sida.


Detta och mycket mer hjälper vi dig som är kund hos oss dagligen med. Vi på teknisk support är med dig hela vägen från dag ett och vi finns här för att tillfredsställa er!
Kontakta Teknisk support

 

Välkommen till CMS-bloggen!

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i Wordpress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@connectedcms.se.