Connected CMS är en certifierad partner till Google

Connected CMS tar Adwords till nästa nivå

Connected CMS - Officiell Google PartnerConnected CMS har blivit Google Partner. Det betyder att Google har ett förtroende för Connected CMS i genomförandet av kvalificerade onlinemarknadsföringskampanjer efter deras egna best practice.

Best practice för Connected CMS innefattar bland annat regelbunden uppföljning, analys av data och underhåll av befintliga annonser. Detta för att byråns Adwords-kunder ska få ut så mycket av sin annonsering som möjligt. Dessutom måste byrån vara certifierad i avancerad sök- och displaykampanjer på Google Adwords.

”Vi är väldigt glada över vår certifiering. Att Connected CMS blivit Google Partner differentierar oss som webbyrå” berättar Armando Classon, VD på Connected CMS.

Connected CMS har därför tillgång till Googles samarbetsprogram som innefattar exklusivt utbildningsmaterial och personlig kontakt med Google.

Vill du läsa mer om Google Partners?

Välkommen till CMS-bloggen!

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i Wordpress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@connectedcms.se.